dimarts, 11 de gener del 2011

Pujada del pessebre al Sobrepuny



El passat dia 6 de desembre l'Associació va organitzar la pujada del pessebre al Sobrepuny. La sortida oficial va ser a les 9h del matí des de cuirols. Per altre banda un altre grup de gent va decidir començar la pujada des de baix el poble.

Durant el camí vam poder disfturar tots del paisatge blanc que es veia al nostre entorn. Feia uns cinc dies que havia nevat, i degut a les baixes temperatures d'aquells dies no va desglaçar de forma gaire ràpida. Precisament va ser aquest mateix dia 6, el dia que va començar a desglaçar en força. Tot i així qui mes qui menys va acabar més d'un cop amb una bola de neu a la cara.

Un cop a dalt els caminants vam poder esmorzar i aquesta vegada no vam poder disfrutar de les espectaculars vistes que hi solen haver, ja que la boira hi era present. Seguidament deu minuts més tard s'hi van afegir la resta de caminants pujats des del poble.

En aquesta ocasió el pessebre està fet amb una gerra de vidre i conté les figures del pessebre al seu interior, i va ser fet per la Montse Venturós i en Ramon Picas. Si voleu saber-ne més detalls només cal que hi pugeu.

I si algú s'ofereix per fer el pessebre per aquest pròxim nadal endevant, li estarem molt agraït!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada